Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

Органічний шоколад zotter - молочний - BN-CHZ-nicaragua

Знятий з виробництва Фото Органический шоколад zotter - молочный

ZOTTER 50% NICARAGUA
Лучший молочный шоколад в мире!


Zotter – чистое шоколадное наслаждение!
Познакомьтесь со всем разнообразием шоколада. Чистые раритетные сорта шоколада с различным процентным содержанием какао из всех регионов мира, где только может произрастать какао, и насыщенные фруктовые композиции, которые обязаны своими яркими цветами исключительно высокому содержанию фруктов, совершенно натуральные и при этом интенсивные на вкус. Все сырье закупается только по принципам справедливой торговли и исключительно в био-органических хозяйствах. Компания
zotter работаем по полному циклу производства Bean-to-Bar – от какао-бобов до готовой плитки. Какао- бобы проходят все стадии обработки: обжарка, дробление, вальцевание, конширование. Так создаются индивидуальные, оригинальные сорта шоколада с чистым и убеждающим вкусом.

Состав: сырой тростниковый сахар, какао тертое Никарагуа, какао-масло, сухое цельное молоко, ваниль, соль.
Литые плитки 2 х 35 г.

Сортувати за:
Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Увага: HTML не переведений!
   
Ваша оцінка
Додати плюсиДодати мінуси
Ви можете додати фото до відгука (макс4):

Архів

Вітаємо у найвишуканішому онлайн-магазині топових аксесуарів. Прямо зараз найкращий момент для того, щоб не обмежити себе в купівлі не значного призенту, адже, шкіряний чоловічий ремінь очарує, кожного, хто розуміє прекрасне. Через вашу увагу на Органічний шоколад zotter - молочний - BN-CHZ-nicaragua, ми припускаємо що вас зацікавлять наші папки шкіряні для документів виняткової якості, але це не все, більшість нашіх клієнтів телефонують нам, c купити шкіряний блокнот з достакою до дверей чи чорний шкіряний гаманець купити у подарунок дорогій людині. Трапляються моменти коли відвідувачі нашого магазину шукають, шкіряні сумки жіночі у львові, ми реалізуємо доставку у будь який регіон. Між іншим, чи в курсі ви, що шкіряні гаманці клатчі - ціна на них зараз така гарна, що не радимо нехтувати можливістю оформити замовлення прямо зараз.

  • Код товару: BN-CHZ-nicaragua
  • Виробник: BlankNote
  • Ціна: 120грн.
КУПИТИ
Індивідуальні замовлення

Пропонуємо виготовлення виробів з частковою зміною дизайну моделей з каталогу, а також індивідуальне виготовлення за Вашими ескізами та зразками. Детальніше.

Гарантія

Цілісність фурнітури - 3 роки.

Цілісність швів та підкладки, приховані дефекти шкіри - 12 міс.

На вироби з розділу РОЗПРОДАЖ гарантія не поширюється.

Відмінність кольорів виробу

Через налаштування монітора колір виробу насправді може дещо відрізнятися від того, що ви бачите на екрані. Також відтінок кольору може трохи змінюватися в залежності від партії шкіри.

Ціна вказана без ПДВ