Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

Портмоне 6.0 (на блискавці) Коньяк - BN-PM-6-ko-volna

-30% Знятий з виробництва Фото Портмоне 6.0 (на молнии) Коньяк

Размеры: 20,5*10,5 см
Материал: натуральная кожа
Упаковка: крафтовая коробка

Каждый день мы отправляемся в маленькое путешествие, будь то поездка на работу, шоппинг или просто встреча с друзьями. Любое путешествие должно быть максимально комфортным. С портмоне 6.0 путешествовать просто! Несмотря на довольно компактный формат, в нем с легкостью может разместиться телефон, наличные/карты, небольшой блокнот или паспорт. Минимализм в дизайне и практичность - это сказано про наше портмоне. Зачем носить все по отдельности, если можно разместить в одном удобном и стильном аксессуаре. Теперь самое необходимое будет всегда под рукой :)

Портмоне застегивается на молнию, в комплекте есть съемная ручка. Изготовлен это изделие полностью вручную из плотной натуральной кожи (2мм), используется качественная металлическая фурнитура. Аксессуар универсален, он подойдет как мужчинам, так и женщинам.

Внутри, как всегда, Вас ждет приятный сюрприз от нашей мастерской - фирменная тетрадка Blanknote.
 
 
Гарантия на портмоне - 3 года с момента покупки. Изделие упаковано в крафтовую коробку.
Характеристики
Гарантія 3 года
Розмір 20,5*10,5 см
Матеріал виробу Натуральная кожа
Застібка Молния
Комплектація портмоне, фирменный блокнот, гарантийный талон, крафт-коробка
Сортувати за:
Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Увага: HTML не переведений!
   
Ваша оцінка
Додати плюсиДодати мінуси
Ви можете додати фото до відгука (макс4):

Архів

Приємно вітати вас в найбільш елегантному онлайн-магазині першокласних аксесуарів. Прямо зараз найвдаліший день для того, щоб не відмовити собі в покупці маленького подарунку, адже, дорожня шкіряна сумка запаморочить розум, кожного, хто розуміє прекрасне. Раз ви звернули увагу на Портмоне 6.0 (на блискавці) Коньяк - BN-PM-6-ko-volna, ми припускаємо що вас заінтригують наші шкіряні жіночі гаманці зразкової якості, але це не все, велика частина наших покупців пишуть нам, c купити шкіряну сумку чоловічу із доставкою до дому чи сумка жіноча шкіряна купити у подарунок дорогій людині. Бувають моменти коли відвідувачі нашого інтернет-магазину шукають, шкіряні гаманці клатчі у львові, ми забезпечуємо доставку у будь який регіон. До слова, чи знаєте ви, що сумка для ноутбука жіноча шкіряна - ціна на них в нас така гарна, що просто неможна упускати нагоду виконати замовлення саме сьогодні.

  • Код товару: BN-PM-6-ko-volna
  • Виробник: BlankNote
  • Ціна:
  • 1,900грн.
  • 1,330грн.
КУПИТИ
Індивідуальні замовлення

Пропонуємо виготовлення виробів з частковою зміною дизайну моделей з каталогу, а також індивідуальне виготовлення за Вашими ескізами та зразками. Детальніше.

Гарантія

Цілісність фурнітури - 3 роки.

Цілісність швів та підкладки, приховані дефекти шкіри - 12 міс.

На вироби з розділу РОЗПРОДАЖ гарантія не поширюється.

Відмінність кольорів виробу

Через налаштування монітора колір виробу насправді може дещо відрізнятися від того, що ви бачите на екрані. Також відтінок кольору може трохи змінюватися в залежності від партії шкіри.

Ціна вказана без ПДВ