Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

Упаковка подарункова Зелена клітинка - WRAP

Знятий з виробництва Фото Упаковка подарочная Зеленая клеточка

Качественная плотная упаковочная бумага - стильная одежка для Вашего подарка:) Мы заботливо упакуем Ваш подарок и перевяжем его ленточкой.

Упаковка отдельно (на метраж) не продается :)

Сортувати за:
Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Увага: HTML не переведений!
   
Ваша оцінка
Додати плюсиДодати мінуси
Ви можете додати фото до відгука (макс4):

Архів

Вітаємо в найфешенебельнішому магазині першокласних аксесуарів. Сьогодні ідеальний час щоб не відмовити собі в купівлі маленького подарунку, адже, шкіряний гаманець ручної роботи захопить розум, кожного, хто розуміє прекрасне. Через вашу увагу на Упаковка подарункова Зелена клітинка - WRAP, ми знаємо що вас зацікавлять наші шкіряні ремені чоловічі виняткової якості, але це не все, переважна частина нашіх клієнтів пишуть нам, c купити шкіряну обкладинку на паспорт з доставкою до дому або шкіряний гаманець чоловічий купити у подарунок близькій людині. Трапляються випадки коли користувачі нашого онлайн-магазину шукають, шкіряний затискач для грошей у львові, ми забезпечуємо доставку в будь який регіон. Між іншим, чи знаєте ви, що чоловічі шкіряні клатчі - ціна на них наразі така спокуслива, що не радимо відмовлятися від пропозиції купити саме сьогодні.

  • Код товару: WRAP
  • Виробник: BlankNote
  • Ціна: 100грн.
КУПИТИ
Індивідуальні замовлення

Пропонуємо виготовлення виробів з частковою зміною дизайну моделей з каталогу, а також індивідуальне виготовлення за Вашими ескізами та зразками. Детальніше.

Гарантія

Цілісність фурнітури - 3 роки.

Цілісність швів та підкладки, приховані дефекти шкіри - 12 міс.

На вироби з розділу РОЗПРОДАЖ гарантія не поширюється.

Відмінність кольорів виробу

Через налаштування монітора колір виробу насправді може дещо відрізнятися від того, що ви бачите на екрані. Також відтінок кольору може трохи змінюватися в залежності від партії шкіри.

Ціна вказана без ПДВ