Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

Конверт для MacBook Air 13 " - BN-GC-e-AIR-13

Знятий з виробництва Фото Конверт для MacBook Air 13"

Минималистично простой конверт для MacBook Air 13". Выполнен из исключительно качественных материалов - натуральный испанский фетр (100% шерсть) и натуральная кожа украинского производства. Конверт предназначен для защиты ценного девайса от повреждений при ношении в сумке. На фронтальной части расположен минималистичный кармашек для наушников или визитных карт.

Сортувати за:
Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Увага: HTML не переведений!
   
Ваша оцінка
Додати плюсиДодати мінуси
Ви можете додати фото до відгука (макс4):

Архів

Вітаємо у найвишуканішому інтернет-магазині наймодніших аксесуарів. Прямо сьогодні найкращий момент для того, щоб не заперечувати собі у покупці не значного призенту, адже, сумка чоловіча через плече шкіряна запаморочить розум, кожного знавця краси. Через вашу увагу на Конверт для MacBook Air 13 " - BN-GC-e-AIR-13, ми знаємо що вас захоплять наші шкіряні жіночі гаманці неперевершеної якості, але це не все, більшість наших покупців заходять до нас, c купити шкіряну ділову жіночу сумку з доставкою під підʼїзд чи портмоне чоловіче шкіряне купити у подарунок близькій людині. Трапляються моменти коли користувачі нашого інтернет-магазину намагаються знайти, шкіряні гаманці у львові, ми забезпечуємо доставку в будь який куточок країни. До слова, чи обізнані ви, що сумка для ноутбука жіноча шкіряна - ціна на них нині така доступна, що просто неможна оминути шанс зробити заказ прямо сьогодні.

  • Код товару: BN-GC-e-AIR-13
  • Виробник: BlankNote
  • Ціна: 1,250грн.
КУПИТИ
Індивідуальні замовлення

Пропонуємо виготовлення виробів з частковою зміною дизайну моделей з каталогу, а також індивідуальне виготовлення за Вашими ескізами та зразками. Детальніше.

Гарантія

Цілісність фурнітури - 3 роки.

Цілісність швів та підкладки, приховані дефекти шкіри - 12 міс.

На вироби з розділу РОЗПРОДАЖ гарантія не поширюється.

Відмінність кольорів виробу

Через налаштування монітора колір виробу насправді може дещо відрізнятися від того, що ви бачите на екрані. Також відтінок кольору може трохи змінюватися в залежності від партії шкіри.

Ціна вказана без ПДВ