Опрацювання замовлень в інтернет-магазині — Пн-Пт з 10:00 до 18:00

З 15.04 по 21.04 індивідуальні замовлення не приймаємо.

Чохол для окулярів барбі - BN-CG-1-barbi

Знятий з виробництва Фото Чехол для очков барби

Габаритные размеры 18,5x8 см.
Длина хлястика: 33 см.
Материал: натуральная кожа.
Упаковка: крафтовая коробка.


Чехол подойдет для очков габариты которых не превышают длинну– 16см , высоту – 6см.

Очки обладают множеством положительных свойств: они и резкость наводят, и от солнца защищают, и от преследователей скрыться помогают. Но есть один минус – этот аксессуар довольно хрупок. Чтобы уберечь ваши любимые очки от преждевременного выхода из строя, мы разработали надёжный чехол.

Наш чехол для очков изготовлен из качественной кожи флотар, которая отличается эластичностью и долговечностью. Она обладает природной лицевой поверхностью, а потому выглядит стильно и лаконично. Плавные формы, аккуратные стежки, а также соединительное колечко с листиком только добавляют этому аксессуару утонченности.

Но самое замечательное – чехол верно защищает очки от внешнего воздействия. Его можно смело бросать в сумку и не переживать, что ключи или другие предметы оцарапают линзы или глянцевую поверхность оправы. Дополнительный бонус – длинный хлястик, который предотвращает случайное раскрытие. Как видите, наши мастера продумали все до мельчайших деталей!

Чехол выпускается в четырех цветах: черном, красном, розовом и бежевом.

Упакован чехол в крафтовую коробку.
Гарантия 3 года.

Характеристики
Габаритные размеры 18,5x8см
Матеріал виробу Натуральная кожа
Сортувати за:
Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Увага: HTML не переведений!
   
Ваша оцінка
Додати плюсиДодати мінуси
Ви можете додати фото до відгука (макс4):

Архів

Вітаємо в найфешенебельнішому онлайн-магазині першокласних аксесуарів. Прямо сьогодні кращий час щоб не відмовити собі у купівлі невеликого подарунку, тому що, чоловічий ремінь шкіряний очарує, кожного знавця краси. Через те, що ви звернули увагу на Чохол для окулярів барбі - BN-CG-1-barbi, ми розуміємо що вас зацікавлять наші шкіряні рюкзаки для дівчат найкращої якості, але це ще не все, велика частина нашіх клієнтів пишуть нам, c купити жіночу сумку шкіряну через плече з доставкою до дому чи сумки жіночі шкіряні купити у подарунок дорогій людині. Трапляються випадки коли користувачі нашого онлайн-магазину намагаються знайти, шкіряні сумки в києві, ми забезпечуємо доставку в будь який куточок нашої країни. До слова, чи обізнані ви, що шкіряні гаманці клатчі - ціна на них наразі така вигідна, що не можна не скористатися можливістю зробити заказ прямо сьогодні.

  • Код товару: BN-CG-1-barbi
  • Виробник: BlankNote
  • Ціна: 450грн.
КУПИТИ
Індивідуальні замовлення

Пропонуємо виготовлення виробів з частковою зміною дизайну моделей з каталогу, а також індивідуальне виготовлення за Вашими ескізами та зразками. Детальніше.

Гарантія

Цілісність фурнітури - 3 роки.

Цілісність швів та підкладки, приховані дефекти шкіри - 12 міс.

На вироби з розділу РОЗПРОДАЖ гарантія не поширюється.

Відмінність кольорів виробу

Через налаштування монітора колір виробу насправді може дещо відрізнятися від того, що ви бачите на екрані. Також відтінок кольору може трохи змінюватися в залежності від партії шкіри.

Ціна вказана без ПДВ